Thursday, 2020-01-23, 3:13 PM
Welcome Guest | RSS
IUBIREA
Main » Files » BLONDE

BLONDE
[ Download from this server (36.1 Kb) ] 2008-11-12, 4:52 AM

  Pentru a se dovedi că blondele nu sînt proaste, s-a organizat o conferinţă de presă. O blondă a fost întrebată:
- Cît face 1+1?
Ea răspunde:
- 5.
Din sală se aude:
- Mai daţi-i o şansă.
Apoi este întrebată alta. Ea răspunde:
- 2.
Din sală se aude:
- Mai daţi-i o şansă...  De ce sînt bancurile cu blonde scurte? Ca să-şi aducă aminte bărbaţii de ele.  Cum vezi că o blondă ţi-a trimis un e-mail? În cutia ta poştală vei găsi un notebook...  De ce nu poate o blondă să scrie numărul 11? Pentru că nu ştie pe care 1 să-l pună în faţă.  De ce ştiu blondele să cînte frumos? Un cap gol are o acustică mai bună!  Cum poţi scufunda un submarin plin cu blonde? Baţi la uşă!  Patru blonde merg sub o umbrelă, dar nici una nu se udă. Cum se poate aşa ceva? Nu plouă!  Blonda în maşină:
- Nu înţeleg, aici văd trei pedale, dar eu am doar două picioare!  - Dumneata eşti tipul care a dispărut acum o lună de zile cu blonda aceea superbă şi nimeni nu v-a găsit pînă acum?
- Nu sînt eu acela, dar nici nu ştiţi cît regret.  De ce se rujează o blondă cu verde? Roşu înseamnă stop.  Ce zice o blondă cînd naşte? "Oare-i al meu?"  Cum îţi dai seama că o blondă e stresată? Are OB-ul după ureche şi caută în disperare beleaua aia de creion!  De ce a inventat Dumnezeu blonda? Simplu. Oaia nu era în stare să aducă o cutie de bere din frigider!
Da' cum de a inventat Dumnezeu bruneta? Şi mai simplu, nici blonda nu era în stare să o aducă!  De ce au blondele frumoase coşciugul în formă de "Y"? Pentru că atunci cînd le pui pe spate îşi deschid picioarele.  Cum se sinucid blondele? Se aruncă de pe sandale.  Urci o blondă şi o brunetă într-un avion. Avionul decolează şi pe la vreo 3000 m le arunci din avion. Care cade prima? Bruneta. De ce? 1)Pentru că blonda e paraşută. 2)Pentru că bruneta este atrăgătoare şi o atrage pămîntul.  Care este diferenţa dintre o blondă şi o găină? Găina are logica ei.  O tipă merge la un chirurg plastic:
- Doctore, mi-am pierdut urechile într-un accident, vă rog ajutaţi-mă!
- Nici o problemă, vă montez o pereche de urechi de la o blondă... vă deranjează?
- Nu, nu cred, sînt tot urechi.
Trece o lună, după care femeia se întoarce la cabinet dezorientata. Doctorul o întreabă mirat:
- Ce s-a întîmplat, n-auziţi bine?
- Ba da, aud perfect, dar... nu-nţeleg nimic!  Ce face o blondă la emisiunea "Vrei să fii miliardar"? Sună un prieten şi întreabă ce să aleagă: fifty-fifty sau întreabă publicul?  Două blonde pe terasă, la o bere.
- Auzi, tu bei şi spuma?
- Nu, că nu-mi încape toată în gură.

 

  De ce au blondele ochii frumoşi ca stelele? Fiindcă sînt proaste ca noaptea!  De ce sînt dezorientate blondele cînd merg la baie? Fiindcă trebuie să se dezbrace singure.  De ce au blondele organe sexuale? Păi ce-ar face toată ziua fără?Category: BLONDE | Added by: iubirea
Views: 5762 | Downloads: 406 | Comments: 14 | Rating: 5.0/3 |
Total comments: 2
0
2 Pablo  
72 11-11-11anna spune: Doua blonde meagreu pe strada, iar una dintre ele exclama:- Uita-te la cainele ala cu un ochi!Cealalta blonda isi acopera un ochi si zice:- Unde? 0A fost raspunsul de ajutor?

0
1 verssatuss  
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

Name *:
Email *:
Code *:
| Main |
| Registration |
| Login |
Site menu
Catalog categories
BLONDE [1]
BANCURI CU BLONDE
DIVERSE [1]
DIVERSE BANCURI
BULA [1]
BANCURI CU BULA
ALINUTZA [1]
BANCURI CU ALINUTZA
CULMI [1]
CULMI
DEOCHEATE [1]
BANCURI DEOCHEATE
Login form
Search
Site friends
Our poll
CUM VI SE PARE SITU???
Total of answers: 212
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Copyright MyCorp © 2020Create a free website with uCoz