Sunday, 2020-01-19, 7:25 AM
Welcome Guest | RSS
IUBIREA
Main » Files » CULMI

CULMI
[ Download from this server (15.3 Kb) ] 2008-11-12, 5:01 AM

  Culmea recordului: să treci Dunărea înot în lungime.  Care este culmea lungimii? Să scrii pe un Tico "Long vehicle"!  Culmea răbdării: să fii român.  Culmea prostiei: un miliţian blond. Culmea culmii prostiei: un miliţian blond din Caracal.  Culmea lăcomiei: să iei pumni şi să nu te saturi.  Culmea fidelităţii: să nu-ţi înşeli amanta nici cu propria nevastă!  Culmea puterii de convinegere: soţul să-şi convingă soţia că toate blănurile îngraşă.  Culmea miştoului: să întrebi un mecanic negru dacă lucrează la negru.  Culmea exagerării: o furnică să pretindă că i-a intrat praf în ochi.  Culmea îngîmfării: o rîmă să zică că merge la pescuit.  Culmea imposibilităţii: întîlnirea de 10 ani a kamikazilor veterani.  Culmea comerţului: să poţi vinde beduinilor în Sahara un camion de şmirghel.  Culmea îngustimii unui rîu: să aibă doar un mal.  Culmea zgîrceniei: în testament să-ţi laşi toată averea ţie însuţi.  Culmea diplomaţiei: să te trimită la dracu' în aşa fel încît abia aştepţi să porneşti.  Culmea urîciunii unui copil: i se leagă un os la gît, măcar cîinele să se joace cu el.  Culmea optimismului: să crezi că musca caută ieşirea din cameră.  Culmea secetei: copacii să alerge după cîini.  Culmea ghinionului: să cazi dintr-un avion care se prăbuşeşte pe un vapor care se scufundă.  Culmea prostiei: un poliţist blond.

 

  Culmea răbdării: să asişti la o partidă de şah între doi ardeleni.  Culmea infidelităţii: să-ţi înşeli amanta cu nevasta.  Culmea prostituţiei: să fii curvă în Insulele Virgine.  Culmea disperării: să-ţi paralizeze şi ultimul deget cu care îţi impingeai limba.  Culmea nepotrivirii sexuale: să te masturbezi şi să îţi dai seama că nu eşti genul tău.  Culmea meteorologiei: să plouă cu bani.  Culmea lenii: să şezi pe marginea patului şi să nu ai chef să te culci.  Culmea geneticii: să împerechezi o capră de tăiat lemne cu un ţap de bere.  Culmea aglomeraţiei: să-ţi dai pula din mînă în mînă în tren pînă la WC. Culmea returului: să se şi întoarcă.  Culmea recuperării: să torni asfaltul şi să recuperezi groapa.  Culmea dragostei: să faci dragoste într-o cameră de bicicletă.  Culmea îndemînării: să scoţi apă cu o pompă funebră.  Culmea răbdării: să sui o femeie în copac şi să aştepţi pînă îi cîntă păsărica.  Culmea scîrboşeniei: să sari într-o cadă cu muci şi să-l cauţi pe cel mai verde.  Culmea cutremurului: să chemi liftul şi să vină etajul.
 

Category: CULMI | Added by: iubirea
Views: 1451 | Downloads: 382 | Comments: 5 | Rating: 5.0/2 |
Total comments: 3
0
3 Lindalva  
Un fan rapidist si un fan stseilt au un accident grav de masina. Ambele masini sunt complet distruse, dar ca prin minune niciunul dintre ei nu este ranit.Dupa ce reusesc sa se elibereze din masini, stseiltu` zice:- “Deci esti giulestean, interesant, eu sunt stseilt. Si uita-te la masinile nostre, nu a ramas nimic din ele, dar noi suntem teferi. Asta trebuie sa fie un semn de la D-zeu ca trebuia sa ne intilnim si sa fim prieteni pina la sfirsitul zilelor.Rapidistu` ii zice- “Sunt total de acord, este un semn de la D-zeu. Si uita-te la masina mea, complet distrusa,dar sticla asta de whiskey a ramas intreaga. Sigur D-zeu a vrut sa o bem ca inceput al prieteniei noastre si sa celebram faptul ca suntem in viata”Ii da sticla stseiltului, care da din cap in semn ca e de acord, deschide sticla si ia citeva inghituri bune, dupa care i-o da inapoi rapidistului.Rapidistu` ia sticla si ii pune capacul dupa care i-o paseaza iar ghencistului, care mirat il intreaba- “Tu nu bei?”.- “Nu…cred ca mai intai o sa astept sa vina politia sa constate cine e de vina in accident!”

0
2 verssatuss  
super tare bv admine biggrin biggrin biggrin biggrin

0
1 iubirea  

Name *:
Email *:
Code *:
| Main |
| Registration |
| Login |
Site menu
Catalog categories
BLONDE [1]
BANCURI CU BLONDE
DIVERSE [1]
DIVERSE BANCURI
BULA [1]
BANCURI CU BULA
ALINUTZA [1]
BANCURI CU ALINUTZA
CULMI [1]
CULMI
DEOCHEATE [1]
BANCURI DEOCHEATE
Login form
Search
Site friends
Our poll
CUM VI SE PARE SITU???
Total of answers: 212
Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Copyright MyCorp © 2020Create a free website with uCoz